Er is niets dat je kunt doen

Opdat God meer of minder van je gaat houden

Mijn levenshouding

Deze afbeelding toont precies wie en wat ik ben.

Selfie

De afbeelding toont 2 mensen in een kajak midden op een bijna rimpelloos bergmeer in de ochtendnevel.

 1.  De nevel:  Je ziet masr een klein deel van de werkelijkheid, ook van de werkelijkheid van anderen. Je kunt er wat van vinden. Elk oordeel (veroordeling) is gedoemd om bij meer inzicht herzen te worden. Oordeel daarom niet.
 2. De ochtendnevel: Je staat altijd aan het beginvan een nieuwe ontwikkeling die voor een groot deel in nevelen is gehuld. Veel zekerheden zijn schijnzekerheden die alleen gelden binnen de bestaande bekende en zeer beperkte context.
 3. Vrijwel rimpelloos water: Vanaf het strand waar je gemakkelijk de bodem kunt zien en bereiken bedekt de rimpeloze oppervlakte van het water ook de onbekende onzichtbare en rusteloze diepten in het midden van het meer. De oppervlakte wordt alleen bepaald door de oppevlakkige aanraking van de wind op het water. Zo is het ook als je mensen ontmoet. Je ziet alleen de oppervlakte en de reacties van de ander op de ontmoeting. Je weet niet welke invloed jouw ontmoeting heeft  het binnenste van die ander.
 4. 2 mensen in de kajak: Dat wil zegen je bent nooit alleen. Er zit(staat) altijd iemand achter je ook al merk je dat niet altijd. Soms is het een mens, maar als mensen ontbreken is dat altijd Jezus de Messias. Hij is minder dan een armlengte van je verwijderd, zal zich nooit aan je opdringen, helpt in het verborgene. Zie ook voetafdruk in het zand
 5. Oja er staan natuurlijk ook enkele tikfoutjes in, want ik accepteer graag dat ik niet perfect kan zijn.

 

Ik vind het leuk dat je contact met me opneemt naar aanleiding van mijn  publicaties. Ik ga je commentaar zeker ter harte nemen.

Tips of opbouwende kritiek hoor ik graag.

Als je negatief commentaar hebt ook goed, maar motiveer het dan wel netjes zodat ik er wat van kan leren.

2000 Karakters over
security image

 • 001.png
 • 002.png
 • 004.png
 • 007.png
 • 008.png
 • Behoeften.png
 • DSC03965.JPG
 • story.jpg