Landingsplaats

Beter uit jouw IK

Eén met Ik, de Schepper en de omgeving

Wie ben ik?

Portret   

Mijn naam is Klaas Venekamp en mijn stamboom gaat onder anderen terug naar een Afro-Antilliaanse slavin Saba op Curaçao,  een ridder die in de 11de eeuw de Bisschop van Utrecht  vertegenwoordigde in Noord Nederland en  mogelijk een aantal lijfeigenen uit Mecklenburg die in de 18e eeuw in Nederland illegaal achter gebleven zijn nadat ze verhuurd waren en te werk gesteld werden in de Drentse veen ontginning.

Mijn identiteit bestaat dus uit een ratjetoe van roots. Ik weet dus echt niet wie of wat mijn identiteit is vanuit mijn historische roots. Wat ik wel weet is dat ik een onmisbare schakel ben tussen verleden, heden en toekomst. Een toekomst die ons uiteindelijk terug voert naar de paradijselijke staat zoals beschreven in het Bijbelboek Genesis.

Op moment van schrijven ben ik 67, bijna 42jaar getrouwd, vader van 3 kinderen, schoonvader van 3 schoonkinderen en opa van 2 kleinkinderen.

Daarnaast ben ik broer van een broer en een zus en zoon van 2 bijzondere ouders, waarvan één reeds de eeuwige rust bij de Vader mag genieten en de ander nu de 90 gepasseerd en elke dag geniet van alles wat haar geschonken is door de Vader. Ze is bijna alle dagen actief als vrijwilliger in het buurthuis.

Zie hier mijn selfie zodat je me beter leert kennen;

2000 Karakters over
security image