Het geheim van een goede oogst

gezond en smaakvol conserveren

Mijn inmaak logboek

Overzicht van mijn inmaaklogboek.

  • Je kijkt mee in mijn keuken, het gaat hier dus niet om een kooksite, daar zijn anderen veel beter in.
    • Ik ben een hobbytuinder en geen kok.
  • Ik groepeer mijn logboek naar inmaakmethode.
  • De meeste inmaakmethoden zijn verwant aan andere methoden. Dat zie je in de kolom samenstelling.
  • Door een fout in een vorige versie van mijn  database kunnen bij oudere recepten de cijfers achter de komma voor de komma staan. (25 kilo zal vrijwel nergens de echte waarde zijn, maar 2,5 kilo zal eerder in de buurt komen.)  Als ik dit tijdens het raadplagen tegen kom ga ik het zeker aanpassen.
Disclaimer:

De verwerking van de producten registreer ik zoals ik het doe, soms is het niet meer dan een kladaantekening. Ik kan daarom geen garanties geven over smaak en kwaliteit. Omdat ik geen last heb van allergieen kan k daarover ook geen uitsluitsel geven. Kijk dus vooral op de toonaangevende sites voor aanvullende informatie

  Als je mijn werkwijze volgt doe je dat dus volledig op eigen risico.

Ik vind het leuk dat je contact met me opneemt over mijn ervaringen bij het conserveren. Ik ga je commentaar zeker ter harte nemen.

Tips  of opbouwende kritiek hoor ik graag.

Als je negatief commentaar hebt ook goed, maar motiveer het dan wel netjes zodat ik er wat van kan leren.

2000 Karakters over
security image

  • 20200822_162303.jpg
  • 20200822_182821.jpg
  • 20200822_210702.jpg
  • DSC01631.JPG
  • DSC01633.JPG
  • DSC01653.JPG
  • DSC01659.JPG
  • DSC06876.JPG
  • DSC06882.JPG
  • DSC07021.JPG
  • DSC08164.JPG
  • DSC08177.JPG
  • DSC08434.JPG
  • DSC08699.JPG
  • DSC09439.JPG