Categorie voor het beschrijven van de recepten die ik gebruik om mijn oogst te conserveren. Het gaat zowel om de oogst van mijn tuin als om de oogst door wildplukken
Titel | Datum | Karakteristiek |
---|---|---|
Tomaten napluk fermenteren 2110 | 11-10-2021 | Groene tomaten fermentatie |
Zuurkool Red hot cherry variatie 2110 | 11-10-2021 | Zurkool met Red hot cherry peper en knoflook starter |
Vierbessenjam | 09-10-2021 | |
Frambozensiroop | 07-10-2021 | met bramen |
Frambozenjam | 01-10-2021 | |
Kraailook fermenteren 2110 | 01-10-2021 | kraailook teentjes met zuurkooolstarter |
Rode spitskool met appel en krenten | 01-10-2021 | Zuurkool variatie met appel en krenten |
Tomaten fermenteren 2109 | 13-09-2021 | Tomaten fermenteren |
Kruisbessen Siroop en Jam | 09-09-2021 | met bramen |
Gele Kornoeljejam | 06-09-2021 | |
Tomaten (groen) fermenteren 2108 | 04-08-2021 | Groene tomaten met steranijs |
Tomatenblokjes (groen) fermenteren 2108 | 04-08-2021 | tomatenblokjes met dille en appelbes |
Tomatenpartjes (groen) 2108 | 04-08-2021 | van roma tomaten |
Rode bessen op siroop 20210711 | 14-07-2021 | op zware siroop |
Witte bessen druivenblad wijn | 14-07-2021 | witte bessen oogst 2021 |
Witte bessen op siroop | 14-07-2021 | zware siroop |
Cassisbessen | 10-07-2021 | droge rode wijn |
Braam Cassis Pioen Wijn | 03-07-2021 | Combinatie donkere bessen en pioen |
Zwarte Bessen Nectar 20210625 | 25-06-2021 | |
Pastinaak kruisbessenwijn | 15-06-2021 | patinaak en kruisbessen |
Pagina 4 van 11